Basa ujian praktek kesenian di SD, si Udin di-tes, kudu nyanyi ka hareupeun kelas deukeut meja bu guru.

Bakat ku era , rumasa kurang pinter , Udin kapaksa nyanyi , lalaunan pisan sora na,

Udin : “cicak cicak di dinding…”
Ibu guru : “gedean saeutik !”
Udin : “toke toke di dinding…”
Ibu guru : “gedean saeutik deui !”
Udin : “buaya buaya di dinding…”
Ibu guru : “Udiiiin…!!! anu digedean teh sorana, lain satona…!!! maenya aya buaya naplok dina tembok…!?”

 

Sumber: Grup Tele SISFO

Silakan berikan komentar, pertanyaan, maupun sanggahan. InsyaAllah dibalas secepatnya.