(Bahasa Indonesia) Udin kurang pinter

Sorry, this entry is only available in Indonesian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Basa ujian praktek kesenian di SD, si Udin di-tes, kudu nyanyi ka hareupeun kelas deukeut meja bu guru.

Bakat ku era , rumasa kurang pinter , Udin kapaksa nyanyi , lalaunan pisan sora na,

Udin : “cicak cicak di dinding…”
Ibu guru : “gedean saeutik !”
Udin : “toke toke di dinding…”
Ibu guru : “gedean saeutik deui !”
Udin : “buaya buaya di dinding…”
Ibu guru : “Udiiiin…!!! anu digedean teh sorana, lain satona…!!! maenya aya buaya naplok dina tembok…!?”

 

Sumber: Grup Tele SISFO

Silakan berikan komentar, pertanyaan, maupun sanggahan. InsyaAllah dibalas secepatnya.